Selecteer een pagina

Gabriëlle van de Beek –

de Bruijne

Hoi, ik ben Gabriëlle van de Beek- de Bruijne.  Ik hou van mijn gezin, en van mijn werk in de jeugdhulpverlening. Daarnaast kan ik heerlijk mijn ei kwijt in creatieve projecten en reizen.

Expressie & beeldend bezig zijn zit in mijn genen.  Van kinds af aan stond ik op de planken met toneel en zang.  In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bezig geweest met theater,  en op allerlei manieren visueel creatief. Ik wordt er blij van iets te creëren.  Het leven is een avontuur, er is zoveel om van te genieten, te doen, en om te leren! Deze “spark” heb ik meegekregen door een avontuur in mijn jeugd, toen ik Afrika opgroeide.  Ik ervaar dit als een enorme verrijking in mijn leven en toegevoegde waarde in mijn leven. Het uiten van emoties, verhalen overbrengen, de kracht van muziek, van leven, van kleuren en beweging, de kracht van samen en verbinding. Ik ben af en toe reisleider voor jongeren werkreizen naar Afrika. Hierdoor kan ik een beetje terug naar een stukje van mijn roots. 

Ik heb  een aantal jaar kunnen werken bij Christelijk media bedrijf Family7. Schrijven van scripts, acteren, assistent regie en  op verschillende fronten mee gewerkt aan producties. Ook heb ik 3 jaar toneel les gegeven op scholen en ben nu bezig met een multimedia project De Diamant. Meer informatie is te vinden onder “projecten”.

Gabriëlle van de Beek –

de Bruijne

Hoi, ik ben Gabriëlle van de Beek- de Bruijne.  Ik houd van mijn gezin, en van mijn werk in de jeugdhulpverlening. Daarnaast kan ik heerlijk mijn ei kwijt in creatieve projecten.

Expressie & beeldend bezig zijn zit in mijn genen.  Van kinds af aan stond ik op de planken met toneel en zang.  In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bezig geweest met theater,  en op allerlei manieren visueel creatief. Ik wordt er blij van iets te creëren.  Het leven is een avontuur, er is zoveel om van te genieten, te doen, en om te leren! Deze “spark” heb ik meegekregen door een avontuur in mijn jeugd, toen ik Afrika opgroeide.  Ik ervaar dit als een enorme verrijking in mijn leven en toegevoegde waarde in mijn leven. Het uiten van emoties, verhalen overbrengen, de kracht van muziek, van leven, van kleuren en beweging, de kracht van samen en verbinding. Ik ben af en toe reisleider voor jongeren werkreizen naar Afrika (SHIB). Hierdoor kan ik een beetje terug naar mijn roots.

Ik heb  een aantal jaar kunnen werken bij  media bedrijf Family7. Hier heb ik een aantal TV kinderprogramma’s geproduceerd.  Voornamelijk schrijven van scripts, acteren, assistent regie en  op verschillende fronten productie van kinder/ jeugd programma’s.

Meer werk zien?

Meer werk zien?