Selecteer een pagina

De diamant

De Diamant is het huidige project waar ik aan werk. Het is een multimedia project dat een mooie aanvulling kan zijn voor Bijbels onderwijs voor kinderen.  Via deze link kom je meer te weten over dit project. 

Voor de Productie van de Diamant ben ik met een leuk team afgereisd naar Israël om een serie te maken over de Bijbel verhalen uit het eerste en tweede testament.

Met deze serie wil ik kinderen laten zien dat het land van de bijbel verhalen bestaat. Kinderen worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann. klik hier voor meer informatie over uitzending. 

De Website van deze multimedia productie is www.dediamantslijper.nl (is in ontwikkeling). Ook de daarbij aangeboden lesbrieven en een kinderboek zijn eveneens in ontwikkeling.