Selecteer een pagina

REISPROJECTEN

Reizen

Het Christelijk geloof is de bron waarvan uit ik leef. De liefde van God voor mensen wil ik graag door alle aspecten van mijn leven laten schitteren. Door liefde voor Gods schepping, culturen, reizen, mensen ; hebben zich afgelopen 8 jaar twee specifieke reizen ontwikkeld. Ik noem het
“Reis projecten” omdat de reis een specifiek doel heeft.

SHIB 

Ik ben reisleiding voor de jongeren werk reizen van SHIB (Stichting Hulp Internationaal Barneveld) (www.shib.nl ) & https://youtu.be/9UGZujPSAu4   Tijdens een twee weken reis gaan jongeren naar Zuid Afrika om te helpen onder de aller armsten. Een uitdaging en mooie tijd om kennis te maken met een andere cultuur en leefomstandigheden. Tijdens deze reizen worden jongeren ook uitgedaagd om na te denken over hun eigen leven, is er tijd voor reflectie en geloofsopbouw. En samen mogen we dienstbaar zijn bij verschillende projecten.

IN HIS PRECENSE

Een reis waarin bezinning centraal staat.  IHP-travel noemen we het. We organiseren deze bezinningsreizen voor vrouwen. Reizen om stil te worden, te ontdekken en opgebouwd te worden door te leren uit Gods woord. Afgelopen 2 jaar ben ik betrokken bij de organisatie van deze reizen. Samen met 2 bevlogen professionele coaches Jorien Ouweneel van www.mijnlevenisok.nl  &  Christel van Lunsen van www.inc-coaching.nl  zij geven verdiepende Bijbelstudies en kunnen dit goed terug koppelen naar het hedendaagse leven.  

Heb je interesse om een dergelijke reis te maken? Stuur dan een bericht via dit contact vlakje.